Recette: Appétissant Potatoes au four

Potatoes au four. La cuisson au four est parfaite, les potatoes sont bien croustillantes un délice. Directions In a oven baking pan mix all the ingredients and toss well so that the potatoes are well coated. Mix often so that the potatoes do not stick to the pan.

Potatoes au four They are not a light or low fat dish. Save this for a special occasion. Heat the skillet over medium-high heat. Vous pouvez cuisiner Potatoes au four utilisant 6 Ingrédients et 5 instructions. Voici comment vous cuisinez ça.

ingrédients de la recette Potatoes au four

  1. Préparer 600 g of pommes de terre.
  2. Préparer 3-4 cuillères à soupe of d'huile d'olive.
  3. Préparer of Sel (généreusement).
  4. C'est of Poivre.
  5. Vous avez besoin of Ail en poudre.
  6. Préparer of Curry en poudre (ou cumin).

Add half of the potatoes, spreading them out. Arrange a layer of potatoes in the baking dish, and sprinkle some of the cheeses. Slice potatoes, then cut slices into fourths. In a separate bowl, whisk together cream, milk, flour, minced garlic, salt, and plenty of freshly ground black pepper.

Potatoes au four pas à pas de recette

  1. Laver et sécher les pommes de terre avant de les découper en quartiers..
  2. Dans un saladier, mélanger l'huile d'olive avec le sel, le poivre, l'ail et le curry..
  3. Ajouter les pommes de terre à cette préparation et bien mélanger de manière à ce que les pommes de terre se soient bien imprégnées de l'huile..
  4. Déposer les pommes de terre dans un plat puis les faire cuire pendant environ 45 minutes dans un four préchauffé à 180°C..
  5. A servir immédiatement!.

Potatoes au Gratin - forget scalloped potatoes, THIS is the creme de la creme of all potato recipes!! Also known as Dauphinoise Potatoes, this French classic is made with layers upon layers of finely sliced potatoes, cream, butter and cheese with a hint of fresh thyme. In a large saucepan, melt butter over low heat. Stir in flour, salt and pepper until smooth. Remove from heat; stir in cheese until melted.

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